• +385 21 470 110

PROJEKTI

Idući tjedan počinje sanacija garaže Smiljanićeva

Idući tjedan počinje sanacija garaže Smiljanićeva

Novosti, Aktualnosti

Nakon što je nedavno započela sanacija garaže Zagorski put, idućeg ponedjeljka, 18. rujna, kreće sanacija garaže Smiljanićeva u kotaru Bol. Riječ je o četvrtoj garaži koju tvrtka Split parking sanira, a izvođač radova je za obje garaže je tvrtka Madex d.o.o., izabrana u postupku javne nabave kao ekonomski najpovoljnija ponuda. Baš kao i kod Zagorskog puta, radovi će se i ovdje izvoditi fazno kako bi u svakom trenutku bilo moguće koristiti dio garaže za vrijeme radova na vlastitu odgovornost.

Kao i prilikom svake sanacije do sada, svi korisnici bit će oslobođeni plaćanja mjesečne naknade za korištenje garaže dok traju radovi. Da bi radovi sanacije tekli nesmetano i prema predviđenom planu, garažu će trebati isprazniti po segmentima. Za prvu fazu radova bit će potrebno isprazniti gornji dio etaže garaže, točnije etaže V, VI i VII. Mole se vlasnici vozila na tim etažama da to naprave najkasnije do ponedjeljka 18. rujna.

Split parking je, zajedno s Gradom Splitom, za cijelo vrijeme trajanja radova osigurao privremeno parkiralište u garaži na Brodarici, ulaz iz Ulice Mike Tripala, a parkirati se mogu na etaži -3. Ulaz u spomenutu garažu bit će moguć s postojećim karticama koje su korisnici koristili za ulaz u Smiljanićevu.

Garaža Smiljanićeva izgrađena je 1985. godine, a vrijednost radova iznosi 454.469,75 eura s PDV-om. Garaži staroj 38 godina ovim će se radovima produžiti životni vijek i omogućiti sigurno korištenje, a riječ je o 161 parkirnom mjestu i 17 mjesta za motore. Osim radova na sanaciji, koji većinom nisu vidljivi golim okom, garaža će se i vizualno urediti nakon grubih radova. Rok izvođenja je četiri mjeseca  od dana kada radovi započnu. Iz Split parkinga zahvaljuju korisnicima na razumijevanju i strpljenju za vrijeme radova. Za sva pitanja i informacije vezano za ovu temu korisnici i stanari se mogu obratiti na sanacija.garaza@splitparking.hr ili na broj telefona 021/644 711 (radnim danom od 8:30 do 14:30).

 

Prethodni članci Uskoro otvorenje nove garaže na Lokvama: od danas je moguće predati zahtjev za pretplatu
Sljedeći članak 12. SPLITSKA BICIKLIJADA