• +385 21 470 110
Završeni radovi sanacije garaže u Šimićevoj
splitparking
/ Kategorije: Novosti

Završeni radovi sanacije garaže u Šimićevoj

Kao što je to bilo i prije izvođenja radova sanacije, po istim uvjetima i cijenama, naplata  korištenja garaže počinje od 01.ožujka 2021. godine.

Privremeni parking koji je bio organiziran za vrijeme trajanja radova na prostoru sportskog centra, između garaže i toplane, bit će uređen i vraćen u prvobitno stanje te neće više biti dostupan za parkiranje. Zato Vas molimo da od 1. ožujka više ne parkirate svoja vozila na tom prostoru.

Na zahtjev Gradskog kotara Blatine – Škrape još neko vrijeme vrijedit će privremena regulacija prometa u dijelu Šimićeve ulice koja je bila na snazi za vrijeme trajanja sanacije.

Želimo Vam zahvaliti na razumijevanju, strpljenju i suradnji u proteklih pola godine. Ova sanacija garaže izvodila se s ciljem produljenja životnog vijeka konstrukcije, odnosno kako bi Vam omogućili sigurno i kvalitetno korištenje te se nadamo da ste zadovoljni. Ovim putem pozivamo sve korisnike da zajedno vodimo brigu o objektu te da ga se koristi odgovorno i savjesno.

       

Za sva pitanja i informacije vezano za ovu temu i dalje se možete obratiti na sljedeći e-mail: sanacija.garaza@splitparking.hr ili na broj telefona 021/644 711 (radnim danom od 08:30-14:30).

Prethodni članci Nove postaje i bicikle privlače sve veći broj korisnika: od početka rada sustava ostvareno preko 110.000 najmova i registrirano preko 14.500 korisnika
Sljedeći članak Od danas oko 500 korisnika na raspolaganju ima u potpunosti renoviranu garažu Šimićeva na Blatinama
Ispiši
130

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x