• +385 21 470 110
Završava se prva faza radova na sanaciji garaže Zagorski put
splitparking
/ Kategorije: Novosti, Aktualnosti

Završava se prva faza radova na sanaciji garaže Zagorski put

Nakon što su krajem kolovoza započeli radovi na sanaciji javne garaže Zagorski put, prva faza radova završit će se ovog tjedna te će se krenuti s drugom. To znači da će se od 20. studenog radovi sanacije izvoditi na cijelom krovu, a za to vrijeme parkiranje neće biti moguće na cijeloj krovnoj površini. Isto tako, od utorka 21. studenog bit će ispražnjena druga polovica etaže A, dok će se prva polovica, koja je sanirana, ponovno pustiti u korištenje, na vlastitu odgovornost. Uz to, i etaža B i dalje ostaje dostupna za korištenje.

Unutar garaže na etaži A, nakon pranja površina vodom pod velikim pritiskom, odrađeno je lokalno uklanjanje betona, sanacija mjesta prodora vode te injektiranje pukotina, a podna podloga je obrušena dijamantnom pilom, stavljen je premaz te je u tijeku bojanje i iscrtavanje parkirnih mjesta na saniranoj polovici etaže A. Na krovu je uklonjen gornji sloj betona, odrađeno je pranje površina vodom pod velikim pritiskom, uklonjene su postojeće i ugrađene su nove cijevi oborinske odvodnje i slivnici, zamijenjena je oštećena  armatura, obrađena je površine ploče za postavljanje hidroizolacije, a u tijeku je izvedba betonskog kolnika u padu.

Korisnicima garaže je za vrijeme trajanja radova, u suradnji s Gradom Splitom, osigurano privremeno parkiralište s 20 parkirnih mjesta u desnom prometnom traku sjevernog kolničkog traka ulice Zagorski put, a svi korisnici oslobođeni su plaćanja mjesečne naknade za korištenje garaže za vrijeme sanacije.

 

Još jednom molimo svih za razumijevanje i strpljenje za vrijeme radova. Za sva pitanja i informacije vezano za ovu temu korisnici garaže i ostali stanovnici kotara mogu se obratiti na e-mail sanacija.garaza@splitparking.hr ili na broj telefona 021/644 711 (radnim danom od 08:30-14:30).

Prethodni članci Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje i Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata
Sljedeći članak Obavijest korisnicima izvanuličnog parkirališta Riva
Ispiši
766