• +385 21 470 110
Sustav javnih bicikli i dalje dostupan građanima
splitparking
/ Kategorije: Novosti

Sustav javnih bicikli i dalje dostupan građanima

Ostanite doma, ali ako baš imate neodgodivih obaveza ili u prijeko potrebnim slučajevima, sustav javnih bicikli i dalje vam je na raspolaganju.

Odlukom Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu od sutra, 22. ožujka, privremeno se obustavlja javni promet u cijeloj državi, pa tako i u Gradu Splitu, na period od 30 dana. Cilj odluke jest onemogućiti grupiranje više ljudi na istom mjestu, a kako bi se smanjiti mogućnost širenja virusa COVID-19.

Apeliramo još jednom sve građane da ostanu doma i slušaju upute stožera te ne izlaze vani ako ne moraju, no u slučaju potrebe odlaska na posao ili u drugim iznimnim i prijeko potrebnim slučajevima, na raspolaganju im je još uvijek sustav javnih bicikli koji omogućava transport bez grupiranja.

Sve naše postaje i bicikle redovito se dezinficiraju posebnim sredstvima, a naši serviseri prilikom intervencija koriste svu zaštitnu opremu prema uputi stožera. Svakako molimo i sve korisnike, zbog svoje, ali i zaštite drugih, da također dezinficiraju ruke prije i nakon vožnje biciklom.

Unaprijed se ispričavamo ukoliko zbog preopterećenosti mreže operatera dođe do poteškoće prilikom najma i povrata.

Zahvaljujemo korisnicima na strpljenju i razumijevanju.

Budimo savjesni i pazimo jedni na druge #ostanidoma

Prethodni članci Obavijest korisnicima sustava javnih bicikli
Sljedeći članak Dezinfekcija prostorija Split parkinga
Ispiši
222

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x