• +385 21 470 110
Split parking d.o.o i Vajt d.o.o. potpisali su danas produženje ugovora o suradnji na poslovima odnosa s javnošću
splitparking
/ Kategorije: Novosti

Split parking d.o.o i Vajt d.o.o. potpisali su danas produženje ugovora o suradnji na poslovima odnosa s javnošću

Split parking d.o.o i Vajt d.o.o. potpisali su danas produženje ugovora o suradnji na poslovima odnosa s javnošću. Pred Split parkingom zahtjevni su projekti rekonstrukcije postojećih i priprema za gradnju novih garaža, širenje mreže bicikala po svim gradskim kotarevima te aktivno sudjelovanje u izradi Strategije urbane mobilnosti koju za grad izrađuje Prometni fakultet u Zagrebu. Split parking želi nastaviti aktivno komunicirati projekte s građanima, slušati njihove prijedloge i utjecati na pozitivne promjene navika u gradu u kojem je broj osobnih vozila višestruko veći od broja legalnih parkirnih mjesta te želi u tim aktivnostima imati provjerenog i pouzdanog partnera.

Tvrtka Vajt se u posljednjih 11 godina etablirala kao jedna od vodećih hrvatskih agencija za odnose s javnošću. Kao rezultat zajedničkog rada i napora Split parkinga i tvrtke Vajt nastale su brojne uspješne inicijative i projekti od kojih su neki nagrađeni domaćim i međunarodnim priznanjima.

-        Prezadovoljni smo dosadašnjom suradnjom s tvrtkom Vajt. Posebno sam sretan što smo takvog partnera pronašli u jednoj mladoj, a od struke priznatoj splitskoj tvrtki, a tome težimo i kod odabira drugih partnera. Inovativnost, predanost i vrijeme koje smo dobili od zaposlenika tvrtke uvelike prelazi naša početna očekivanja i ugovorene količine  –

rekao je Marko Bartulić, direktor Split parkinga, te dodao:

-        Žalim zbog nedavnih neugodnosti koje je tvrtka Vajt imala zbog suradnje s našom tvrtkom, no vjerujem da su plodovi zajedničkog rada, koji su itekako vidljivi i mjerljivi, vrijedni toga. Zahvaljujem im i na razumijevanju koje su pokazali prilikom promjene trajanja ugovora i mogućnosti raskida u slučaju financijskih problema tvrtke. Pred nama je izazovno vrijeme, populizam je sve prisutniji u javnom prostoru, a to se direktno odražava na poslovanje i budućnost tvrtke, ali još važnije na uslugu koju pružamo građanima. Uz sve to, želimo ustrajati na projektima i promoviranju pozitivnih svjetskih praksi i promjena ponašanja u upravljanju prometom koje se onda izravno odnosi i na promet u mirovanju. Posebno nas raduje što su naši projekti prepoznati od drugih gradova koji su ih preuzeli, kao i od nacionalnih i EU institucija. Radujemo se nastavku suradnje s Vajtom na našem putu prema održivoj urbanoj mobilnosti.

Direktor tvrtke Vajt, Jerko Trogrlić, komentirao je:

-        Od početka smo pozitivno iznenađeni i motivirani vizijom uprave Split parkinga i spremnošću na odlučne i inovativne poteze. Ovaj ugovor, u odnosu na ugovoreni iznos, nije ugovor koji će financijski značajno doprinijeti razvoju naše tvrtke, no svakodnevno iskustvo rada u vrlo teškom i izazovnom okruženju, kao i zadovoljstvo postignutim, ostavlja dodanu vrijednost svim uključenim djelatnicima naše agencije. Mi smo još uvijek mala, boutique agencija, a većina klijenata nam, nažalost, nisu iz Splita i zato moram priznati da smo posebno radosni kad svoja znanja i kreativnost možemo koristiti na dobrobit sredine u kojoj živimo.

Produženje ugovora je potpisano na 12.000 kuna mjesečno, uvećano za PDV, s istekom u prosincu 2020. te mogućnošću prijevremenog raskida u slučaju financijskih poteškoća tvrtke.

Prethodni članci Poziv za prikupljanje obvezujućih ponuda za nabavu dugoročnog kredita za financiranje investicijskih projekata
Sljedeći članak Obavijest korisnicima sustava javnih bicikli
Ispiši
778

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x