• +385 21 470 110
Od 4. travnja započinje naplata na uličnom parkiralištu u Ulici Domovinskog rata
splitparking
/ Kategorije: Novosti

Od 4. travnja započinje naplata na uličnom parkiralištu u Ulici Domovinskog rata

Sukladno Zaključku Grada Splita o davanju na upravljanje i održavanje uličnog parkirališta u Ulici Domovinskog rata, na potezu između kućnih brojeva 50 i 66 u smjeru izlaza iz grada započinje naplata parkinga. Naplata će započeti u ponedjeljak, 4. travnja 2022. godine i obuhvatit će parkirna mjesta od raskrižja Ulice Domovinskog rata s Ulicom Slobode do raskrižja s Dubrovačkom ulicom.

Od ponedjeljka, 28. ožujka 2022. započinju radovi označavanja parkirališnih mjesta, postavljanja prometnih znakova i parkirnih automata. Molimo korisnike parkirališta da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ne parkiraju vozila na mjestu izvođenja radova. Završatak radova očekuje se u petak, 1. travnja 2022.

Korisnicima parkirališta na raspolaganju će biti 67 parkirnih mjesta, od čega pet mjesta za osobe s invaliditetom, šest za motocikle/mopede, dok će tri mjesta biti rezervirana za taksi vozila.

Ovo parkiralište pripada ZONI III, što znači da cijena sata parkiranja iznosi četiri kune zimi, a pet kuna ljeti. Cijena mjesečne pretplate za stanare iznosi 90 kuna, a svi stanari imaju pravo na povlaštenu pretplatu. Za sve one koji nisu stanari, a žele pretplatu isključivo za lokaciju u navedenoj ulici, cijena mjesečne pretplate iznosi 100 kuna. Za pravne osobe ili vlasnike obrta mjesečna pretplata iznosi 160 kuna.

 

Svi zainteresirani za pretplatu zahtjev mogu poslati putem online obrasca na stranicama 

 

Prethodni članci Poziv za prikupljanje obvezujućih ponuda za nabavu dugoročnog kredita za financiranje investicijskih projekata
Sljedeći članak Privremeno zauzeta parkirališta u centru grada radi snimanja Tv filma
Ispiši
316