• +385 21 470 110
splitparking
/ Kategorije: Novosti

Javni natječaji za prijem u radni odnos

Na temelju Kolektivnog ugovora za radnike Split parking d.o.o. i Pravilnika o radu sa sistematizacijom i organizacijom radnih mjesta, direktor društva Davor Matošić uz suglasnost Nadzornog odbora, dana 28. lipnja 2024. g. raspisuje Javne natječaje za prijem u radni odnos i to:

SERVISER PARKING OPREME m/ž - (2) izvršitelja na određeno vrijeme, u trajanju od 12 (dvanaest) mjeseci, uz probni rad od 3 (tri) mjeseca u Sektoru informatike, poslovnih procesa i kvalitete – radi povećanja opsega posla.

OPERATER OPERATIVNO-NADZORNOG CENTRA m/ž - (1) izvršitelj na određeno vrijeme, u trajanju od 12 (dvanaest) mjeseci, uz probni rad od 3 (tri) mjeseca u Sektoru informatike, poslovnih procesa i kvalitete – radi povećanja opsega posla.

REFERENT NAPLATE 1 m/ž - (3) izvršitelja na određeno vrijeme, u trajanju od 12 (dvanaest) mjeseci,  uz probni rad od 1 (jedan) mjesec u Sektoru parkirališta – radi povećanja opsega posla.

 

Rok za podnošenje prijava je 8 (osam) dana od dana objave natječaja na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici Split parking-a d.o.o..

Prijava se podnosi na adresu: Split parking d.o.o., Poljička cesta 37, 21 000 Split,  preporučenom pošiljkom ili na e-mail: petra.mestrovic@splitparking.hr. Osoba koja nije podnijela pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatra se kandidatom u postupku javnog natječaja

Split parking d.o.o zadržava pravo provjere znanja, stručnih i radnih sposobnosti te vještina, testiranjem kandidata. Split parking d.o.o. također može provesti psihološko testiranje kandidata.   Kandidati se na eventualna testiranja pozivaju putem web stranice Split parking-a: www.splitparking.hr (navođenjem kandidata prema dodijeljenim šiframa), kandidati neće biti pojedinačno pisano obaviješteni.

Dokumenti s detaljima Javnih natječaja su dostupni u rubrici NATJEČAJI.

Prethodni članci Obavijest korisnicima uličnog parkirališta u ulici Bana Jelačića
Sljedeći članak Poziv na psihologijsko testiranje
Ispiši
681