Odobrenje za parkiranje vozila Sportskih igara mladih oko Trga Republike "Prokurative" u Splitu
splitparking
/ Kategorije: Novosti

Odobrenje za parkiranje vozila Sportskih igara mladih oko Trga Republike "Prokurative" u Splitu

Odsjek za komunalne poslove, u svezi izdavanje Odobrenja za privremeno parkiranje vozila na prostoru naplatnog uličnog parkirališta u ulici Bana Josipa Jelačića u Splitu radi organiziranja manifestacije svečanog zatvaranja 21. Sportskih igara mladih u Splitu na Rivi, a temeljem čl.35. Odluke o uređenju prometa na području Grada Splita ( Sl. Gl. Grada Splita br.3/98 ),izdaje:

Odobrenje

Izdaje se Organizacijskom odboru Sportskih igara mladih iz Splita

Odobrenje za privremeno parkiranje vozila organizatora na četiri parkirališna mjesta na prostoru naplatnog uličnog parkirališta u ulici Bana Josipa Jelačića u Splitu, a radi organiziranja manifestacije Velikog međunarodnog finala Sportskih igara mladih u Splitu na Rivi.

Predmetno parkiranje odobrava se bez plaćanja naknade za parkiranje a vrijedi za dan 21. 08. 2017. godine.

Obrazloženje

Radi organiziranja manifestacije svečanog zatvaranja 21. Sportskih igara mladih u Splitu na Rivi, Organizacijski odbor Sportskih igara mladih zatražio je izdavanje Odobrenja za parkiranje četiri vozila organizatora na javno prometnoj površini oko Trga Republike (Prokurative) u Splitu. Obzirom na važnost događanja za Grad Split, izdaje se Odobrenje kako je navedeno.

Prethodni članci Radovi na južnom ulazu parkirališta na Trgu Hrvatske bratske zajednice
Sljedeći članak Po studiji INRIX a vozači troše milijarde u potrazi za parking mjestom
Ispiši
648

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x