Od danas na 15 lokacija, ulični parking se može platiti i bankovnom karticom
splitparking
/ Kategorije: Novosti

Od danas na 15 lokacija, ulični parking se može platiti i bankovnom karticom

Sve vožnje automobilom završavaju parkiranjem i automobil najviše vremena provede u stanju mirovanja. Zato se u tvrtci Split parking d.o.o. ponuda i usluga parkiranja smatraju jako bitnom. Uvodeći još jedan način plaćanja parkinga dosegnuli smo standarde ulične naplate koje žele postići svi veći gradovi Europe i svijeta, a kada se govori o uličnoj naplati, kartično plaćanje parkinga direktno na uređajima za naplatu smo uveli prvi u Hrvatskoj.

Želeći plaćanje uličnog parkinga učiniti što jednostavnijim, na najfrekventijim lokacijama postojeći uređaji opremljeni su i za kartično plaćanje, kontaktno ili beskontaktno. Dakle, osim novcem na ovakvim uređajima parking se može platiti i karticom. Postupak je vrlo jednostavan: nakon  što odaberete vrijeme za koje planirate ostaviti automobil na parkirnom mjestu potrebno je samo prisloniti ili umetnuti karticu u uređaj.

Danas sve više ljudi ne nosi gotovinu sa sobom, dovoljna im je kartica s kojom mogu plaćati, ne razmišljajući pri tom koliko novca imaju kod sebe što im daje osjećaj sigurnosti i slobode. U skladu s tim plaćanje parkinga karticom zadovoljit će mnoge. Jedni od njih su i mnogi  turisti koji nisu mogli plaćati parking SMS-om, zbog toga što nemaju SIM karticu naših mobilnih operatera.

Kartice kojima se može plaćati ulični parking su: Visa / Visa Electron, V PAY, Mastercard i Maestro.

 

Ulični parkinzi na kojima su postavljeni uređaji za kartično plaćanje su:

Zagrebačka (dva uređaja)

Tolstojeva (pokraj biblioteke)

Tolstojeva (donja)

Pokraj crkve Sveti Frane

Preradovićevo šetalište (Bačvice)

Pojišan

Nova bolnica

Matejuška

Katalinićev prilaz (dva uređaja)

Gundulićeva

Držićeva

Bijankinijeva

Bana Jelačića (pokraj Prokurative)

Prethodni članci Novosti pri plaćanju parkinga na Rivi
Sljedeći članak Potpisan ugovor za realizaciju Smart Split parking projekta
Ispiši
1107

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x